Koronavírus tájékoztatás

Kedves Partnerünk, Tisztelt Megrendelőnk!

 

A kialakult COVID19 koronavírus-járvány hatásai és veszélye miatt, az alábbi intézkedésekről szeretnénk tájékoztatni Önöket. Ezzel is szeretnénk megnyugtatni, hogy ránk – a kialakult helyzet ellenére – továbbra is számíthat, de feladatunk, hogy a járvány egészségügyi hatásait minimalizálni tudjuk.

Vevőszolgálat és árukiadás

A Roll-N Ipari Kerekek Kft. a mai naptól határozatlan ideig szünetelteti a bemutatóteremben történő ügyfélfogadást! A bemutatóteremben és a raktárunkban kizárólag csak a cég munkatársai tartózkodhatnak!

Arra kérjük Önöket, hogy megrendeléseiket ne személyesen, hanem telefonon vagy e-mailben jelezzék felénk. Szükség esetén a raktár a termékeket összekészíti és átadja Önöknek, de továbbra is javasoljuk, hogy a rendelt termékeket házhoz szállítási szolgáltatásunkkal vegyék igénybe az esetleges személyes érintkezések csökkentése érdekében. A GLS futárszolgálat ilyen kritikus időszakban kiemelt higiéniai körülmények között kézbesíti termékeinket.

Személyes partnertalálkozóinkat, oktatásainkat az Önök érdekében bizonytalan ideig elhalasztjuk!

Fertőtlenítés és higiéniai előírások betartása

A bemutatóterem valamint a raktár területe lezárásra került, csak és kizárólag az ott dolgozó munkatársaink tartózkodhatnak ezeken a területeken.

Raktárunk szigorú szabályok mellett, nagy gondossággal jár el a termékek csomagolásánál, mozgatásánál. Minden Kollégánk részére biztosított a megfelelő kézfertőtlenítés és a termékek csomagolásához kesztyűt használnak. A munkaidő alatt nem érintkeznek idegen személyekkel, megelőzve a vírus terjedésének lehetőségét.

Bemutatótermünket naponta többször is teljes kőrűen fertőtlenítjük.

Üzletkötőink otthonról történő munkavégzése

Üzletkötőink továbbra is elérhetők telefonon és e-mailben, de a vírus terjedésének megakadályozása érdekében munkájukat otthonról végzik. Amennyiben szaktanácsadásra, árajánlatra, elérhetőséggel kapcsolatos információra van szüksége üzletkötőink és értékesítő munkatársaink továbbra is a rendelkezésükre állnak. Keressenek bennünket továbbra is bizalommal!

Az óvintézkedések nem befolyásolják a mindennapi ügymenetet!

AZ ÁRUELLÁTÁS ÉS ÁRUKIADÁS JELENLEG IS FOLYAMATOS ÉS BIZTOSÍTOTT!

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdésük, kérésük, vagy esetleg javaslataik vannak, kérjük, jelezzék felénk telefonon vagy e-mailben!

TEGYÜNK EGYÜTT MEG MINDENT, HOGY A VÍRUS TERJEDÉSÉT LASSÍTSUK, ÍGY MEGŐRIZVE MINDEN  EMBERTÁRSUNK, DE ELSŐSORBAN A VESZÉLYEZTETETTEK EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTÁT!

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!
A Roll-N Ipari Kerekek vezetősége és munkatársai.
Roll-N Kft. ©
Budapest, 2020 március 16.